Les Associacions d’empreses de polígons de Manresa, llancen una campanya optimista post-COVID

Les Associacions d’empreses de polígons de Manresa, llancen una campanya optimista post-COVID

Davant una situació incerta, en que les empreses no acaben d’arrencar i on la percepció és de desànim general, hem volgut donar un missatge d’ànim a les empreses i treballadors dels polígons de Manresa.

La campanya de les Associacions d’empreses de polígons de Manresa ‘Els polígons de Manresa, bateguen units es dirigeix a totes les empreses i treballadors/es de Polígons de Manresa.

“Les associacions volem, en definitiva, transmetre un missatge positiu, d’unitat, doptimisme, una empenta per la reconstrucció, entre tots… després de la crisi del coronavirus.”

Per la ideació d’aquesta campanya s’ha fet partícip a tot el teixit associatiu, mitjançant una pluja d’idees per a escollir els missatges motivadors.

La campanya es consolida, col·locant 20 suports en diferents formats, en punts estratègics i de màxima visibilitat, als accessos dels 4 polígons de Manresa, Bufalvent, Trullols, Pont Nou i els Dolors, amb missatges motivadors. Aquesta campanya s’enllaçarà amb la de les xarxes socials.

Les associacions han rebut el suport i la col·laboració en aquesta campanya de les empreses Llorenç Pintura i Retolació, JOYSAT Lloguer de plataformes elevadores, Ballestes del Bages, PROmotor Special Events, Cinemes Bages Centre, Xavier Vicenç Fuster i l’Ajuntament de Manresa.

Quant a l'autor

administrator