1a reunió de presidents d’associacions empresarials de polígons del Bages

1a reunió de presidents d’associacions empresarials de polígons del Bages

Excel·lent valoració de la 1a reunió de presidents d’associacions empresarials de polígons del Bages

El passat divendres dia 20 d’octubre, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent i PIMEC Catalunya Central van coorganitzar, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa, la 1a reunió de presidents d’associacions empresarials de polígons del Bages.

En una jornada distesa i d’alt grau col·laboratiu que també ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, els presidents de 14 associacions han intercanviat experiències amb la voluntat de trobar projectes comuns que serveixin per enfortir el Bages com a territori d’oportunitats empresarials.

Més informació en el següent enllaç

Finalitza amb èxit  el programa Superior de Tecnologies i Innovacions Smart aplicades als Polígons Industrials: Mobilitat i Big Data

El 27 de setembre la Unió Patronal Metal•lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), de la mà de l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), Smart Space i EADA, van realitzar l’acte de cloenda del Programa Superior de Tecnologies i Innovacions Smart aplicades als Polígons Industrials: Mobilitat i Big Data.

El programa realitzat  està destinat a promoure l’emprenedoria territorial especialitzada, orientat al creixement i basat en la innovació i la tecnologia (informat en el nostre butlletí núm. 375). Durant l’acte, Neus Olea, tutora del programa, va presentar els alumnes que van voler presentar els seus projectes empresarials sorgits de la implementació d’aquest Programa. Són projectes que encara estan en una fase intermitja en el seu procés de creació, però que amb el suport i col•laboració d’AEBALL, UPMBALL i Smart Space es fomentarà la seva posada en marxa.

UPMBALL vol donar continuïtat a aquest Programa, desprès de les felicitacions que ha rebut per part dels alumnes, professors, tutors i persones de l’administració. UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa empreses Smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

Més informació en el següent enllaç

Font: UPIC

 

Quant a l'autor

administrator